Referenser

plant-107462”Seminariet vi anordnade tillsammans med Catarina Guldberg, på temat ”Arbetsnarkomani och Utbrändhet – det händer inte mig” blev mycket uppskattat. Vårt nätverk för kvinnliga chefer fick en eftermiddag fylld av reflektion, nya insikter och tankeställare. Catarina är en inspirationskälla som generöst bjuder på egna erfarenheter och lärdomar tillsammans med teoretiska kunskaper, samtidigt som hon får deltagarna att koppla detta till sina egna verkligheter, komma till insikt och göra konkreta handlingsplaner. På den viktiga frågan om det var värt tiden vi investerade i seminariet, blev svaret från utvärderingarna (på en skala 1-7) hela 6,44. Samtliga deltagare kunde varmt rekommendera det här seminariet till andra, liksom vi arrangörer.”
Caroline Carlstedt, Training Manager, Parts and Service, Alfa Laval

”Jag fick många jättebra verktyg med mig från Catarina som ”sitter fast” och som jag använder dagligen. Om du verkligen vågar/vill ta tag i sidor du inte är så förtjust i hos dig själv så kan jag varmt rekommendera att jobba med Catarina! Hon har en otroligt bred kunskap när det gäller ledarskap – människors beteenden, som hon på ett brilliant, roligt och mycket pedagogiskt sätt delar med sig!”
Catharina, 48 år, ekonom

“Trodde inte jag skulle överleva, hade absolut ingen ork eller livsglädje.   Mina besök hos dig har gett mig hopp, insikt. Insikten innefattar även att jag nu vet att jag ALDRIG någonsin är fel. Jag vet att jag är bra, men det jag gör är inte alltid bra för mig

Du sa att resan inte skulle vara lätt, och det är den inte. Men jag vet att de bakslag som kommer, de ingår på vägen till det liv jag vill leva.Varje dag ställs jag inför situationer där jag behöver göra nya beslut, beslut för att ändra ett beteende som fått mig att må så dåligt. Du har gett mig verktyg och förutsättning så jag klarar att ta dessa beslut. Det har varit en förutsättning för mig att kunna leva

Du har fått mig att första att jag måste lyssna på vad JAG VILL, och det jobbar jag på varje dag. Tack vare dig har jag börjat få en självkänsla, något som jag inte haft tidigare. Visste inte vad det var. Har trott att ge/hjälpa har varit ett sätt att må bra och få bekräftelse. Det har ätit upp mig

Efter varje möte/terapi, har du mejlat mig vad vi pratat om, vad jag ska tänka på. Det blir så tydligt och konkret när jag ser det skrivna. Läser det flera gånger, går tillbaka och läser när jag behöver.  Om ingen annan skulle förstå mig, så vet jag att det gör du, du förstår utan att jag på något sätt behöver övertyga.

Jag upplever trygghet, du tror på mig i stunder då jag inte själv gör det.Min resa fortgår med dig Catarina som min guide.Jag vet att jag är den viktigaste personen på denna resa, men du hjälper mig så jag hittar rätt väg. Jag har lång väg kvar, men jag är så på väg.

Annica, 47 år

”Jag tycker att samtalen med Catarina har utvecklat mig enormt mycket på så kort tid. Det har varit en hel del skratt och gråt och det har känts mycket stimulerande att träffa Catarina. Hon har alltid lyssnat på mig, förstått mig och alltid stått på min sida. Jag har fått de rätta verktygen för att kunna utvecklas i rätt riktning och Catarina har med sin erfarenhet, kunskap och empati gjort att jag idag känner mig mycket gladare, starkare och mer avslappnad som person. Tack!”
Johanna, 35 år, ekonom

Catarina Guldberg Stress-fri Intra AB samarbetar med Helhetshälsan.