Din stress påverkar mig

Beställ boken här

Påverkas du av att någon i din närhet stressar?

Du kan lära dig hur du  kan vara ett stöd till förändring! Du lär dig hur du kan påverka din egen livskvalitet trots att du har någon som stressar i din närhet. Du kan också lära ut verktygen till andra, något som behövs i dessa tider!

Beställ din handbok
via knappen/formuläret här nedan!

Boken kostar 150 kr plus frakt.

I boken får du lära dig verktyg för hur du kan vara ett stöd till en förändring hos en person som stressar och inte mår bra.  Du kan som bekant aldrig ändra någon annans beteende bara ditt eget. Du kan vara den som visar och ger insikt om konsekvenser av nuvarande beteende för er båda samt lär ut konkreta verktyg för att skapa motivation och stötta i en förändring. Utan att vara anklagande!

Du lär dig Stresskedjan, 4 steg från stress till förändrat beteende. Du blir ett viktigt verktyg  i varje steg. Du lär dig också hantera måste/borde samt oro och som du kan lära ut i din tur till den som stressar.

Du får göra en egen analys för att se vilka konsekvenser det får i ditt liv att leva med en stressad person. Hur påverkas din livskvalitet? Blir dina egna behov tillgodosedda? Du lär dig hur du kan skapa ditt eget liv som du vill ha det oavsett hur någon i din omgivning beter sig.

Rekommendationer:

”Det här är en bok som är viktig på riktigt! Vi har tyvärr alla någon i vår omgivning som är på väg in i väggen, men de är ofta för stressade för att lyssna på våra råd. I den här boken får du veta hur du når fram till dem, innan det är för sent!”

Malin Trossing, ledarskapsexpert och författare till bl.a boken ”Våga leda effektivt!”

”Din stress påverkar mig!” är skriven rakt från hjärtat och är rak, ärligt och utlämnande. Jag kan varmt rekommendera boken för dig som lider av stress, antingen din egen eller någon i din närhet. Självhjälpsböcker har en tendens att fyllas ut för att nå de magiska 200-sidorna men denna går rakt på sak utan onödiga omskrivningar. I det samhälle vi lever i så optimiseras människan likt en maskin där redundans inte längre är accepterat. Det är tyvärr för vanligt med en inställning där arbetstagaren blivit en slit-och-släng-vara där det ofta blundas för stress för att ”de är duktiga och producerar resultat”. Det jag framförallt tyckte var bra är att det ges råd för chefen, partnern och individen. Boken blir perfekt att använda på seminarier och gruppdiskussioner!

Gustav Andersson, IT- chef

Rulla till toppen