Om mig

Catarina Guldberg

Arbetar som KBT samtalsterapeut, coach och kursledare,
Socionom, Dipl KBT terapeut, Cert EFT terapeut, Cert Trauma Tapper, Cert karriärcoach, Dipl Intuitiv healingterapeut, utbildad i beteendevetenskap.

Jag har egen erfarenhet av svår stressrelaterad utmattningsreaktion som tog 3,5 år av rehabilitering. Bl a genom kognitiv beteendeterapi och stresshantering, EFT (Emotional Freedom Techniques), mindfulness, meditation. Den kostsamma erfarenheten, både i det personliga lidandet och det ekonomiska för företaget jag var anställd i, gör att jag idag brinner för uppgiften att hjälpa både enskilda personer och företag.

Jag har under 17 år samlat erfarenhet från många chefs och ledarroller i näringslivet och offentlig verksamhet, från avd chef till  utvecklingschef på koncernnivå. Jag har i min roll som personalchef arbetat med ledarutveckling, kompetensutveckling, arbetsmiljöfrågor och rehabiliteringsärenden.

Jag stöttar personer att hitta tillbaka till sin naturliga balans och ger verktyg för att bejaka sina egna behov. Det finns inget facit på vad som är rätt beteende, det finns bara olika konsekvenser.

Rulla till toppen