Stresshandbok

JUST NU SKÄNKER JAG 100 EX AV BOKEN!

Ange i meddelande om du vill hämta på Helhetshälsan, Torsgatan 8 B, eller få den skickad mot porto (swish)

Har du någon i din närhet som du tror är på väg att stressa sig sjuk? Vet du inte vad du kan göra åt saken? Påverkar det dig och ditt liv också?

Det är faktiskt möjligt att som anhörig, vän, kollega eller chef stötta en person att komma till insikt om konsekvenserna av ett stressat beteende. Du kan till och med bli den som hindrar personen att gå hela vägen in i sjukskrivning genom att få personen att stanna upp och börja förändra sitt beteende.

Den här handboken ger dig konkreta verktyg som du kan använda i umgänget med den som stressar. Du får lära dig hur man hjälper en annan person att hantera sin oroa, att släppa sina upplevda måsten och hur man prioriterar när stressen tar över ens liv.

Antalet stressrelaterade sjukskrivningar har fördubblats de senaste åren och den utvecklingen behöver vi alla hjälpas åt för att stoppa. Men ofta är det svårt för den som stressar att se sin egen situation, det är där vi runt omkring har en viktig uppgift. Läs boken och gör skillnad. Du kan ladda ned analyser ur boken – gratis!

”Det här är en bok som är viktig på riktigt! Vi har tyvärr alla någon i vår omgivning som är på väg in i väggen, men de är ofta för stressade för att lyssna på våra råd. I den här boken får du veta hur du når fram till dem, innan det är för sent!”
– Malin Trossing, ledarskapsexpert och författare till bl.a boken ”Våga leda effektivt!”

“Din stress påverkar mig!” är skriven rakt från hjärtat och är rak, ärligt och utlämnande. Jag kan varmt rekommendera boken för dig som lider av stress, antingen din egen eller någon i din närhet. Självhjälpsböcker har en tendens att fyllas ut för att nå de magiska 200-sidorna men denna går rakt på sak utan onödiga omskrivningar. I det samhälle vi lever i så optimiseras människan likt en maskin där redundans inte längre är accepterat. Det är tyvärr för vanligt med en inställning där arbetstagaren blivit en slit-och-släng-vara där det ofta blundas för stress för att “de är duktiga och producerar resultat”. Det jag framförallt tyckte var bra är att det ges råd för chefen, partnern och individen. Boken blir perfekt att använda på seminarier och gruppdiskussioner!

Gustav Andersson, IT- chef

Boken kostar 150 kr plus frakt.
 eller maila mig på catarina@stress-fri.se